Valutor:
Sverige

Frakt & Retur

Vi brukar använda leveransmetoder som USPS, EMS, DHL och så vidare för att skicka dina order och spårningsnummer finns så snart order levereras, och du kan få dina beställningar i fem till tio dagar. Please ser till att din sändnings att tilltala är korrekt. Så du kan ta emot paketet direkt. För tull klara, vi har många metoder och erfarenheter, så ditt paket är alltid säker, och 99% av beställningarna är säkra för leverans. Oroa dig inte, om ditt paket sögs genom anpassade, kommer vi att åter skickar ditt paket eller betala tillbaka pengarna till dig.

Easy 60-Day Returns Vi arbetar för att din totala tillfredsställelse. Om det av någon anledning, du är inte helt nöjd med ditt köp, kan du få en full återbetalning av produktpriset och tillhörande skatt, inom sextio (60) bankdagar efter mottagandet av produkt (er).

Till att få antingen en kredit mot en börs eller en kredit på din avgift konto, observera att alla returer och byten måste vara i nytt, oanvänt och oanvända tillstånd med de ursprungliga taggar och klistermärken bifogas. Poster som bedöms slitna, används, smutsig eller saknade taggar kommer att återlämnas till köparen på egen bekostnad och ingen återbetalning kommer att utfärdas.

Internationell frakt Vår butik har antagit den internationella sjöfarten lösning Fiftyone så att du kan enkelt handla från och fartyg till något av de länder som anges nedan. Nu kan du handla vår webbplats i din valda valuta och se din kompletta ordersumman, inklusive fraktavgifter, avgift när du checkar ut. När du har skickat din beställning, är det totala garanterade till den valutakurs som indexeras när du gjorde din beställning. Du kommer inte att extra avgifter vid leverans.

Copyright © 2019 http://www.grigorii.se. Powered by handväskor
Du har IP-adress: 3.231.229.89     Hobo
handväskor, påsar, crossbody Handväskor, Hobo, Jessica Simpson, google